Så handlar du hos Sleep in Silk

1. Välj produkt

Börja med att välja bland artikelgrupperna under produkter till vänster på startsidan, här hittar du alla våra produkter. Alla artiklar presenteras i en översiktsbild med fler "små bilder" på en sida.Om du vill kan du även använda Sökfunktionen  för att söka efter en produkt.

2. Läs mer om produkten och lägg i kundvagnen

Klicka på en av artiklarna i översikten för att läsa mer om artikeln. Om du vill beställa artikeln anger du antal du vill beställa i antal-fältet och klickar på knappen "Lägg i korgen". Din artikel kan nu ses i "kundvagnen".

3. Välj fler artiklar, ta bort artiklar ur kundvagnen

Om du önskar beställa fler artiklar,  välj den artikel du vill beställa genom att återupprepa steg 1-2.Alla artiklar du väljer att "lägga i korgen" visas i kundvagnen.Om du vill ändra antal på en artikel klickar du på "ändra" och ändrar till önskat antal. Om du vill radera en artikel ur kundvagnen anger du "0" som antal så tas den valda artikeln bort ur din kundvagn. När du valt de artiklar du vill beställa klickar du på "Gå till kassan".

4. Skapa kundprofil (ej nödvändigt)


5. Slutföra beställningen och göra ev. ändringar

Du ser nu vilka artiklar du valt att beställa, samt vilken kontaktinformation du angett.
Om du vill ändra din varukorg klickar du på knappen "Ändra kundvagnen" och gör önskade ändringar.
Om du vill ändra din kontakt- och adressinformation klickar du på knappen "Ändra profil" och gör önskade ändringar.
Om du vill slutföra din beställning klickar du på "Skicka beställningen".
Beroende på vilken typ av betalning du valt (kort- eller faktura) så får du ange ditt kortnummer (kortbetalning) eller  så behöver du inte ange någon mer information (faktura).

Din beställning är nu skickad. Du kommer att erhålla en automatisk orderbekräftelse via e-post.