Sleep in Silk lanserar mönster av Hanna Wendelbo


Med både glädje och stolthet kan vi presentera Sleep in Silks samarbete med Hanna Wendelo, en av sveriges främsta mönsterdesigners.

Hanna Wendelbo är formgivare med specialkompetens inom mönsterdesign. Blommor och trädgård ligger nära Hannas hjärta och med det som inspiration ses hennes tapetkonst  på otaliga tapeter som producerats under lång tid.

Sleep in Silk lanserar nu ett nytt exklusivt varumärke "SoieBelle" Under hösten 2018 släpps flera kollektioner i såväl solida färger som med vackra mönster. Första mönstret som lanseras heter Windflower [Anemone Hupenhensis] och är framtaget av Hanna.

Höstanemoner har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, säger Hanna Wendelbo. ”Det var fantastiskt att se mitt mönster som i original gjordes som en akvarellmålning verkligen passade perfekt på det följsamma sidentyget. Ett spännande, lärorikt och väldigt roligt uppdrag att äntligen få sätta mönster på klädesplagg som jag så länge drömt om. Ett drömuppdrag helt enkelt!”

Nedan ser ni några av plaggen med mönstret Windflower. Och som sagt, håll utkik i vår webshop, under hösten kommer det mer…