Sleep in Silk lanserar mönster av Hanna Wendelbo


Med både glädje och stolthet kan vi presentera Sleep in Silks samarbete med Hanna Wendelo, en av sveriges främsta mönsterdesigners.

Hanna Wendelbo är formgivare med specialkompetens inom mönsterdesign. Blommor och trädgård ligger nära Hannas hjärta och med det som inspiration ses hennes tapetkonst  på otaliga tapeter som producerats under lång tid.

Sleep in Silk lanserar 2018 ett nytt exklusivt varumärke "SoieBelle" - Luxury night and loungwear. Plagg i 100% siden av bästa kvalitet. Under 2018 släpps flera kollektioner i såväl solida färger som med vackra mönster. Första mönstret som lanserades heter Windflower [Anemone Hupenhensis] och är framtaget av Hanna.

Årets andra mönster, som också är framtaget av Hanna, heter Art Deco och för tankarna tillbaks till det glada 20-talets glans och glamour. Art deco är en trend vi garanterat kommer hitta i många butiker under 2018/2019

Nedan ser ni några av plaggen med mönstret Windflower och Art Deco. Välj din favorit! Läs mer om Hanna Wendelbo på hennes hemsida www.hannawendelbo.com