Köpinformation

MEDLEMSRABATTER
Som medlem i STF samt SMC så har du 10% rabatt på hela sortimentet, ange respektive rabattkod, gäller dock EJ i våra fysiska butiker, enbart på internet. Rabattkoden ser du i respektive medlemstidning alternativt genom att ringa STF eller SMC och uppge medlemsnummer.

VÅRA BETALSÄTT
Sleep in Silk använder Klarna Checkout för privatkunder. Faktura är förvalt som betalningsalternativ med du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, tex banker.
Våra fakturor skickas ut via mail i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar.
Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se
Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms.
Det går även att välja betalning i euro.
Frakt tillkommer med 49:-. Vid beställning över SEK 800:- skickar vi alltid fraktfritt. Vid beställning utanför Sveriges gränser tillkommer frakt med 59:-, här gäller enbart kortbetalning. Vid ej uthämtat paket debiterar vi 150:-.

REKLAMATIONER
Reklamation avser fel i varan och reklamationsrätten är 3 år. Konsumenten ersätts för eventuella kostnader (returfrakt) vid godkänd reklamation. Vid en reklamation kontakta Sleep in Silk, Gustav Örn, gustav@sleepinsilk.se eller telefon 0533-31126. Trygg E-handels godkända företag lovar att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Konsumenten har full rätt att reklamera en vara om varans egenskaper avviker från det som avtalats eller som följer av lag.

ÅTERBETALNING
Vi återbetalar konsumenten inom senast 30 dagar i det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet.

RETURER
Du har full returrätt inom 14 dagar, det gäller även varor som är på rea. Villkoret är förstås att du inte har använt varan. Konsumenten har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan.
Vid retur står du själv för fraktkostnaden. Du får dina pengar inbetalda på det konto du betalat ifrån. Återbetalningen kommer från Klarna genom Sleep in Silk. Har du inte betalat fakturan så krediterar vi fakturan så fort varan kommit i retur.

OUTLÖSTA PAKET
Outlösta paket debiteras med 150:-

ÅNGERRÄTT
Konsumenten har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Konsumenten har rätt att utnyttja ångerrätten (14 dagar). Ångerrätten börjar löpa från det att konsumenten mottagit varan. Om konsumenten utnyttjar sin ångerrätt kontakta/eller skicka varan till: Sleep in Silk Skäggebols gård, 66195 Värmlands Nysäter eller kontakta oss via mail gustav@sleepinsilk.se eller telefon 0533-31126.

FÖRSÄLJNING TILL MINDERÅRIGA
Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år).

PERSONUPPGIFTER
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt register. Kontakta oss på gustav@sleepinsilk.se  eller ring 0533-31126.