Villkor för köp

Våra betalsätt
Sleep in Silk använder följande betalsätt för privatkunder; Klarna Checkout, Swish eller VISA/Mastercard. Klarna Checkout är förvalt men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen. Väljer du att betala mot faktura kommer de skickas ut via mail samtidigt som vi skickar ordern från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se.

Vid val av kortbetalning eller Swish dras pengar från kontot vid köptillfället.

Vid beställning utanför Sveriges gränser gäller enbart kortbetalning.

Priserna på våra varor anges i svenska kronor inklusive moms.

Frakt
Vi kna skicka din order på 3 olika sätt, du väljer själv i kassan vilket som passar dig bäst. Alla tre är spårbara:

Early Bird - Till din brevlåda/dörr (kostar 39:-)
My Pack Collect - PostNord till utlämningsställe (kostar 59:-)
My Pack Home - PostNord till din dörr (kostar 149:-)


Retur- och reklamationsinformation
Från och med att du har tagit emot din vara har du 14 dagars returrätt. Följ instruktionerna nedan eller bara ring oss så hjälper vi dig!


Byten
Enklaste och snabbaste sättet att göra ett byte är att lägga en ny order i vår shop. Samtidigt använder du retursedel du fick i paketet och skickar tillbaks de artiklar du inte vill behålla. Det kostar 59:- att använda returfraktsedel och vi tar betalt på samma sätt som du betalade ordern.

Det går även bra att använda retursedel du fick i paketet och skicka tillbaks de artiklar du vill byta samt fylla i blankett i paketet så att vi vet vad du önskar byta till, vi kommer då skicka dig önskade storlekar under förutsättning att de finns i lager. Det kostar 59:- att använda returfraktsedel och vi tar betalt på samma sätt som du betalade ordern. Det kostar inget när vi sedan skickar de nya artiklarna till dig.


Retur
Fyll i blankett i paketet. Du kan sedan använda retursedel som följde paketet för att skicka tillbaks varan/ordern. Du lämnar in den i ett väl emballerat paket där du hämtade sändningen. Att använda retursedeln kostar 59:- vid returer.

Villkor för returer:

  • Varan måste vara oanvänd
  • Varan måste komma i oförstörd originalförpackning
  • Vi rekommenderar att du emballerar returen med en plastpåse
  • Kostnaden för returer är 59:- om du använder bifogad retursedel. Vi tar betalt via det betalsätt du använde vid köp.
  • Det går bra att på annat sätt returnera varan än använda bifogad returfraktsedel. Det är då du som ansvarar för att returen kommer till oss och vi kommer givetvis inte debitera dig för någon fraktkostnad.


Reklamationer/fel vara
Om du anser att produkten är felaktig eller om du har fått fel vara ber vi dig först kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Reklamationsrätten gäller i tre år från köptillfället. Du kontaktar oss i första hand via mail men det går även bra att ringa vår kundtjänst.


Återbetalning
Vi gör återbetalning inom 10 dagar från det att din retur/reklamation har kommit till vårt lager. Vi gör alltid återbetalning till samma betalsätt som använts vid originalordern.


Personuppgifter
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt GDPR har du rätt att få ta del av den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt register. Kontakta oss på info@sleepinsilk.se eller ring kundtjänst 010-490 27 00 så hjälper vi dig.

 

Kontaktuppgifter till kundtjänst

Mail:                info@sleepinsilk.se

Telefon:          010-490 27 00 (måndag-fredag 07.00-17-00)

Returadress: Sleep in Silk Sweden AB
                         Svarvaregatan 11
                          523 90 Ulricehamn