Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning i gruppen Till Sängen / Tyngdtäcken hos Sleep in Silk (tyngdvaramre3)
Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning
Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning
Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning
Sleep in Silk

Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning

Artnr: tyngdvaramre3
Vikt: 
Antal: 


Har du frågor? Ring kundtjänst tel 010-490 27 00, eller starta en chatt

Produktinformation

Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning

Detta högpresterande tyngdtäcke och finns i två olika vikter, medel och tung. Med vaddering av mullbärssilke och i premiumkvalitet sover du lugnt och skönt med tyngden av glaspärlor uppdelade i 130 sektioner. Vi har fördelat tyngden strategiskt så att du har rätt tyngd över kroppen och mindre i ytterkanterna så att du ska få full effekt av tyngden. Mullbärssilke är ett av världens mest andningsbara material som gör att temperaturen regleras naturligt. Yttertyget i bomullssatin ger en fin lyster och lagom krispig känsla, men behåller sin mjuka och följsamma känsla.

Sov gott oavsett årstid med detta tyngdtäcke. Täckena i denna kollektion är Fairtrade-certifierade.

  • Vikt: Glaspärlor
  • Viktfördelning: 180 sektioner
  • Vaddering: Mullbärssilke
  • Yttre tyg: 100% bomullssatin
  • Trådtäthet: 240TC, satin
  • Mått: 200x150 cm

 

Därför kommer du älska ditt tyngdtäcke med fyllning av mullbärssiden

  • Då en vuxen människa svettas mellan 2-6 dl per natt är det viktigt att ha ett tyngdtäcke som reglerar temperaturen och andas bra. Vi använder ett intelligent material som mullbärssilke, som effektivt transporterar fukt och värme samt anses vara ett av det mest andningsbara materialet. Den har samma egenskaper som människoproteinet vilket gör att den kan reglera temperaturen.
  • 100% plastfri. Endast naturmaterial.
  • Mindre rutor/fack. Det förhindrar att fyllningen hamnar i hörnen på fickorna/facken.
  • Ny syteknik som förhindrar att fyllningen läcker över till de andra facken. Annars finns risken att du får förminskad känsla av tyngden över tid. 

 

Tvättråd

Tyngdtäcket ska aldrig tvättas i maskin. Vädra oftare och om det blir fläckar; ta bort dessa med skonsamt rengöringsmedel. Kan lämnas till kemtvätt.

Viktguide

Vilken vikt ska jag välja? Val av vikt är individuellt och det går inte säga exakt vad som passar olika personer. Här finns en liten guide på vilken vikt som skulle kunna passa dig.

6 kg

Sov lätt som en fjäder med 6 kg. Det här är det lättaste av våra tunga täcken, men fortfarande 3-5 gånger tyngre än ett ”vanligt” täcke. Perfekt för alla åldrar när man vill att det ska vara lätt att glida ner under täcket.

11 kg

Sov tungt och djupt med 11 kg. Detta är vårt tyngsta täcke. Med ett tyngdtäcke på 11 kg kommer din kropp att slappna av ordentligt. Perfekt för dig som sovit med tyngdtäcke tidigare och vill stegra upp.

 

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: