Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning, sval i gruppen Sängkläder / Tyngdtäcken hos Sleep in Silk (svaltyngd2)
Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning, sval
Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning, sval

Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning, sval

Artnr: svaltyngd2
Vikt: 
Antal: 


Har du frågor? Ring kundtjänst tel 010-490 27 00, eller starta en chatt

Produktinformation

Tyngdtäcke med silkevaddsfyllning - svalt

Känn dig pigg och utvilad efter en hel natts sömn med täcket som har alla detaljer på plats. Detta svala täcke innehåller glaspärlor fördelade i hela 180 sektioner vilket begränsar utrymmet för fyllningen att röra på sig och ligger på plats för att du ska känna full effekt av tyngden på kroppen. Genom att minimera sektionerna har vi lyckats att ta fram världens tystaste tyngdtäcke. Tyngden som kommer från glaspärlor ligger mellan två lager av mullbärssilke i premiumkvalitet. Ansett som ett av världens mest andningsbara material i världen och anpassar sig efter kroppstemperaturen. Det gör att du kan använda täcket alla fyra säsonger och sova gott.

  • Tyngd/fyllning: Glaspärlor
  • Viktfördelning: 180 sektioner
  • Vaddering: Mullbärssilke
  • Yttertyg: 100%  bomull
  • Mått: 200x150 cm
  • Trådtäthet på 240 TC

 

Därför kommer du älska ditt tyngdtäcke

  • Då en vuxen människa svettas mellan 2-6 dl per natt är det viktigt att ha ett tyngdtäcke som reglerar temperaturen och andas bra. Vi använder ett intelligent material som mullbärssilke, som effektivt transporterar fukt och värme samt anses vara ett av det mest andningsbara materialet. Den har samma egenskaper som människoproteinet vilket gör att den kan reglera temperaturen.
  • 100% plastfri. Endast naturmaterial.
  • Mindre rutor/fack. Det förhindrar att fyllningen hamnar i hörnen på fickorna/facken.
  • Ny syteknik som förhindrar att fyllningen läcker över till de andra facken. Annars finns risken att du får förminskad känsla av tyngden över tid.

 

Att tänka på

 

Att ha tyngdtäcket över sig och lyfta upp täcket där armarna och handlederna får jobba är två olika situationer. Men låt er inte skrämmas när ni får hem paketet och lyfter upp täcket, här behöver man ge den en chans i sin rätta miljö. Att hålla upp 8kg med händerna kan upplevas väldigt tungt för armarna och handlederna. Vi har noga valt ut just dessa tre vikter efter noggranna analyser och feedback från kunder för att passa de olika preferenserna, vilket gör att det är relativ stor skillnad mellan alternativen.

Alla våra beskrivningar vänder sig till dig som är fysiskt frisk. Har du en medicinsk bakgrund så ska du alltid rådfråga din läkare. 

 

Tvättråd

Tyngdtäcket ska aldrig tvättas i maskin. Vädra oftare och om det blir fläckar; ta bort dessa med skonsamt rengöringsmedel. Kan lämnas till kemtvätt.

 

Viktguide

Vilken vikt ska jag välja? Val av vikt är individuellt och det går inte säga exakt vad som passar olika personer. Här finns en liten guide på vilken vikt som skulle kunna passa dig.

6 kg

Sov lätt som en fjäder med 6 kg. Det här är det lättaste av våra tunga täcken, men fortfarande 3-5 gånger tyngre än ett ”vanligt” täcke. Perfekt för alla åldrar när man vill att det ska vara lätt att glida ner under täcket.

8 kg

Sov bättre än någonsin med ett täcke på 8 kg. Detta är det populäraste täcket som passar de flesta.

11 kg

Sov tungt och djupt med 11 kg. Detta är vårt tyngsta täcke. Med ett tyngdtäcke på 11 kg kommer din kropp att slappna av ordentligt. Perfekt för dig som sovit med tyngdtäcke tidigare och vill stegra upp.

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: