Om Sleep in Silk


Sleep in Silk startades av Elisabeth Hebbe som hade en dröm om att kunna kombinera arbete med hem och familj. Startåret blev 1998  och målsättningen var att erbjuda kunderna de finaste silkesprodukterana med den absolut bästa servicen. Egentligen ganska enkla målsättningar som fungerar än idag, 20 år senare.

Inköpen sker framförallt i Asien, bland annat från länder som Vietnam, Indonesien och framförallt Kina. Utbudet av leverantörer är omfattande och vi väljer noga vilka vi vill arbeta med. Vi arbetar med de som erbjuder de bästa råmaterialen och bästa arbetsvillkoren. Genom regelbundna besök på plats säkerställer vi god kvalitet och övriga villkor.

Grundtanken i företaget är  lyxiga sköna sidenprodukter för resan och hemmet samt bambuprodukter  av hög kvalité. Personlig service är det viktigaste av allt. Vi skall i möjligaste mån alltid finnas tillgänglig för kunderna vid eventuella frågor. Öppettider / Butik

STOCKHOLM: Ett mindre sortiment av våra produkter finns hos ALMGRENS SIDENVÄVERI, Repslagargatan 15, (T-bana Slussen).  
Tel: 08-642 5616. 

Gårdsbutiken på Skäggebols gård stänger från och med 1/3 2018, men eftersom lagret finns på Skäggebols Gård under hela 2018 så går det ändå utmärkt att komma och handla.  Vi har inga fasta öppettider men ring Elisabeth Hebbe på tel 0702324469 för att se om hon är på plats och kan öppna. Här kan man göra rejäla fynd samt handla från hela vårt sortiment.