Om Sleep in Silk

Mitt namn är Elisabeth Hebbe, född, och uppvuxen på Skäggebols gård i Västra Värmland.

Mitt företag startades under en period i livet då jag ville ha en förändring i tillvaron, närmare bestämt 1998. Jag drömde om ett arbete som kunde förenas med hem och familj och så blev det.

Genom goda vänner etablerade jag en kontakt i Vietnam som jag nu handlat mina silkeprodukter av sedan dess. Mycket har dock hänt under resans gång, i början var det bara sidenreselakan och några produkter till. Sakta men säkert har verksamheten vuxit och utökat sortimentet. Idag köper jag både från Vietnam, Kina och Italien.

Grundtanken i företaget är detsamma sen begynnelsen, lyxiga sköna sidenprodukter för både resan och hemmet. Produkterna ska hålla hög kvalité. Att ge kunderna personlig service är för mig oerhört viktigt och någonting jag jobbar med ständigt. 

 Öppettider / Butik

STOCKHOLM: Ett mindre sortiment av våra produkter finns hos ALMGRENS SIDENVÄVERI, Repslagargatan 15, (T-bana Slussen).  
Tel: 08-642 5616. 

VÄRMLAND, Skäggebols gård: Här finns hela Sleep in Silk sortimentet samt lite till. Jag, Elisabeth, har inrett den gamla mjölkkammaren hemma på gården, 10 km norr om Värmlands Nysäter.

Här har jag inga fasta öppettider men jag bor på gården och har öppet för det mesta under semesterveckorna. Givetvis öppnar jag gärna när som helst under året bara jag är hemma. Kortläsare finns.

Du gör dock säkrast i att ringa min (Elisabeths) mobil 070 232 4469 och kontrollera att jag är på plats. Regnar det så kanske jag flyr till mitt hus i Spanien. Sitter nyckeln i dörren är det bara att gå in i butiken. Är det låst så ring mig, jag kommer direkt bara jag finns i närheten.